EGU Cryosphere & APECS Multilingual Networking Event – Netwerken in het Nederlands ;)

— English follows Dutch —

Vind jij het ook jammer dat zoveel wetenschappelijke netwerkevenementen alleen in het Engels worden aangeboden? Zou je ook graag je interresses en wetenschappelijke werk willen delen in je eigen taal en een netwerk willen opbouwen in je eigen land? Registreer je dan hier voor het EGU / APECS Multilingual Networking Event!

De Cryosphere Division van de EGU organiseert – samen met APECS, de Early career Glaciology Group (EGG), de UK Polar Network, en de Svalbard Integrated Arctic Earth Observing System (SIOS) – een online event met verschillende breakout rooms met gezelligheid en netwerken in verschillende talen. Je kunt je verhalen, ervaringen, ontdekkingen en kunst delen met andere poolonderzoekers en poolfanaten en meedoen aan een quiz, allemaal in je eigen taal (of natuurlijk een andere leuke taal naar keuze 😉 ).

Meer informatie vind je op de website van de EGU en van APECS. Het is wel nodig dat je je registreert om in de meeting te komen. We hopen dat dit een leuke en veilige troost is nu het Polair Symposium is verzet naar 17 maart!

~~~~

Do you also find it a pity that (scientific) networking events are almost exclusively offered in English? Would you also like to share your interests in polar science and polar environments in general in your own language and build your network in your own country? Then don’t hesitate and register for the EGU / APECS Multilingual Netwrokign Event!

The Cryosphere Division of the EGU – together with APECS, the Early career Glaciology Group (EGG), the UK Polar Network, and the Svalbard Integrated Arctic Earth Observing System (SIOS) – organizes an online event with different breakout rooms for all languages present, with a quiz and networking activities. This way you’ll be able to share your work, findings, stories, poems, etc. in your own language with polar researchers and enthusiast. Or use this opportunity to brush up your skills in a language that is not your own 😉

Find more information on the website of the EGU and APECS. It is necessary to register in order to join the meeting. We hope this offers a nice and safe alternative now that the Polar Symposium is postponed to March 17th!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s